30 – 31 december 2019 02.27 uur. Ik lig nog steeds wakker te draaien te denken en er spookt van alles door mijn hoofd. Dit is overigens niet de eerste nacht in de afgelopen dagen. Wat maakt mij nu zo onrustig? Ik heb het gevoel dat er nog zoveel moet gebeuren of dat er zoveel gebeuren gaat.

De laatste 3 maanden van 2019 zijn er veel kansen op mijn pad gekomen, gestart met 2 nieuwe opdrachtgevers waar ik veel energie van krijg. Een hele mooie samenwerking met de OPTIEKadviseurs® (binnenkort meer hierover) en ik heb op de valreep van 2019 nog een nieuwe elektrische auto gekocht.

En ja zoals ik had gezegd een opdracht buiten de optiekwereld lijkt mij geweldig, vanaf 1 januari 2020 ga ik samenwerken met een vrouwelijke ondernemer die zich bezighoudt om op een leuke manier met je geld om te gaan, uitdagend omdat dit een nieuwe wereld is, maar echt enorm veel zin in.

Dit is ook meteen mijn valkuil keuzes maken. Uit verschillende testen komt dit ook steeds naar voren keuzes maken vind ik heel lastig.

Vandaag sprak ik met een ondernemer die opzoek is naar iemand die haar website wil vernieuwen. Simone wil jij dit doen het zijn maar 5 pagina’s. Ik had dan ook bijna ja gezegd maar toch besloten om het niet te doen. Te weinig ervaring, websites maken daar krijg ik eigenlijk geen energie van en andere mensen in mijn netwerk zijn er veel beter in.

Op het moment dat ik nee zei voelde het eigenlijk heel goed voor mezelf maar ook voor de ondernemer die wist direct waar ze aan toe was. Nee is ook een goed antwoord!

Afgelopen weekend ben ik geruime tijd bezig geweest met mijn jaarplanning, doelstellingen en uitdagingen voor 2020. Ik wil het plan deze week af hebben om rust in mijn hoofd en een juiste balans tussen werk en privé te creëren.

Wat kan ik terugkijken op een mooi en succesvol 2019. Daarom wil ik via deze weg ook iedereen bedanken die hier hun steentje aan hebben bijgedragen: mijn gezin, opdrachtgevers, mijn waardevolle netwerk, vrienden, vriendinnen en mijn zakelijke sparringpartners.

Proost op een mooi en succesvol 2020!!

 

Liefs Simone

 

 

 

Laat een reactie achter