Nieuwjaar nieuwe kansen!

Ondertussen zitten de eerste 2 maanden van 2020 er alweer op. Het is op dit moment erg onrustig het Corona virus houdt iedereen bezig. Een aantal grote optiek events waaronder  de MIDO en het NCC 2020 zijn gecanceld, heel jammer maar zeker begrijpelijk. Dit zijn keuzes die niet zomaar worden gemaakt.

Keuzes maken is en blijft lastig. Zo heb ik de afgelopen weken ook helaas een aantal moeilijke keuzes moeten maken. Mijn vader is eind januari overleden waar ik heel veel verdriet van hebt. Het lastige is dat (voor mij in dit geval) het leven stilstaat maar de maatschappij gaat gewoon verder. Omdat ik zelfstandig ben heb ik eigenlijk geen tijd om dit verdriet te verweken. Gelukkig had ik een fijne vakantie in het vooruitzicht. Heerlijk een paar dagen naar de zon (Thailand). De eerste paar dagen waren geweldig, relax, genieten en mijn hoofd leegmaken. Maar na 7 dagen gebeurde er iets wat ik nooit had verwacht, mijn man werd ziek en niet zomaar maar heel erg.

Wij stonden voor de keuze lokale huisarts of het ziekenhuis, gelukkig gekozen voor het ziekenhuis wat was dit een goede keuze. Binnen 1,5 uur lag hij aan alle toeters en bellen, artsen om hem heen, onderzoek na onderzoek. Wat een onzekerheid en spanning. Na 24 uur kwam er een uitslag dubbele longontsteking. Na 72 uur sloeg eindelijk de antibiotica aan en zagen wij vooruitgang.

Op dit moment zitten wij in de lounge van KLM op de luchthaven in Bangkok. Bijna 2 weken later dan gepland mogen wij naar huis vliegen, onder strikte regels van de arts (klein geluk dat we dus nu in de lounge zitten en heel snel door de douane heen waren). Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest dat we weer naar huis gaan na een vakantie.

Tijdens de afgelopen weken heb ik veel beslissingen moeten nemen zoals welk hotel, laten we Milou alleen naar huis vliegen of laten we iemand deze kant op komen. Wat ik hiervan hebt geleerd ga je gevoel achterna dit is de beste raadgever. 

Daarnaast ben ik ook blij dat ik als Online Offline Business Expert overal ter wereld kan werken, zolang er Wifi is natuurlijk.

Ondanks alle stress heb ik gelukkig toch kunnen werken en een aantal werkzaamheden afgerond.

Mijn volgende blog wordt zeker een leuker verhaal met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik heel veel zin in hebt.

Lieve groet,

Simone

Laat een reactie achter