Aanbevelingen

toptics-contact-1
edwin_raghunath
happykaartje
Met Simone werken is een feest. Simone ken ik al een aantal jaar uit de optiek branche. Met haar vakkennis en adviserend vermogen hebben wij al veel sparring sessies gehad en zijn er mooie projecten ontstaan. Ze is loyaal, vakbekwaam, en kan snel schakelen. Ik ben erg onder de indruk dat Simone ook in lastige situaties niet haar enthousiasme verliest en professioneel blijft. Met Simone samen werken ben je altijd een stapje voor in de markt.

Heideliek Wassink | Ondernemer Toptics
In de functie als Senior Accountmanager van Optitrade had ik met Simone een ideale sparring partner. Simone kon mijn overtuigen van de noodzaak van cijfers gericht te gebruiken. Met haar kennis en informatie uit de markt waren wij in staat de cijfers en ideeën te toetsen en toe te passen in mijn bedrijf. Simone een absolute specialist en een integer persoon die mijn aanbeveling meer dan waard is!!
Edwin Raghunath | Eigenaar Kijk op Ogen

Vanuit een ontembare passie en professioneel vermogen heeft Simone me laten zien hoe ik Social Media kan inzetten voor mijn bedrijf. Met de concrete adviezen van Simone lukt het om via Social Media meer in contact te komen met potentiële klanten, het netwerk en naamsbekendheid te vergroten. Ze heeft me laten zien hoe ik op deze manier mijzelf (personal branding) en mijn bedrijf beter kan profileren in een zichtbaar resultaat. Een samenwerking met de altijd enthousiaste Simone kan ik iedereen van harte aanbevelen!
Anouk de Boer | Eigenaar Happykaartje2you.nl