Testimonials

toptics-contact-1
edwin_raghunath
happykaartje
Astrid foto
AMF_3656
Met Simone werken is een feest. Simone ken ik al een aantal jaar uit de optiek branche. Met haar vakkennis en adviserend vermogen hebben wij al veel sparring sessies gehad en zijn er mooie projecten ontstaan. Ze is loyaal, vakbekwaam, en kan snel schakelen. Ik ben erg onder de indruk dat Simone ook in lastige situaties niet haar enthousiasme verliest en professioneel blijft. Met Simone samen werken ben je altijd een stapje voor in de markt.

Heideliek Wassink | Ondernemer Toptics
In de functie als Senior Accountmanager van Optitrade had ik met Simone een ideale sparring partner. Simone kon mijn overtuigen van de noodzaak van cijfers gericht te gebruiken. Met haar kennis en informatie uit de markt waren wij in staat de cijfers en ideeën te toetsen en toe te passen in mijn bedrijf. Simone een absolute specialist en een integer persoon die mijn aanbeveling meer dan waard is!!
Edwin Raghunath | Eigenaar Kijk op Ogen

Vanuit een ontembare passie en professioneel vermogen heeft Simone me laten zien hoe ik Social Media kan inzetten voor mijn bedrijf. Met de concrete adviezen van Simone lukt het om via Social Media meer in contact te komen met potentiële klanten, het netwerk en naamsbekendheid te vergroten. Ze heeft me laten zien hoe ik op deze manier mijzelf (personal branding) en mijn bedrijf beter kan profileren in een zichtbaar resultaat. Een samenwerking met de altijd enthousiaste Simone kan ik iedereen van harte aanbevelen!
Anouk de Boer | Eigenaar Happykaartje2you.nl

Simone is een absolute topper. Ze is super geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer. Ik voelde me al snel op mijn gemak. Het wekelijks sparren helpt mij om weer goed naar mijn eigen bedrijf te kijken. Ze werkt zich snel in en pakt nieuwe onderwerpen aan. Als Simone iets oplevert dan kan je er zeker van zijn dat het professioneel is en jouw onderneming helpt groeien. Daarbij is ze zowel via de telefoon als online een visitekaartje van je bedrijf.
Astrid Eggink | Eigenaar BE in flow en Sofie
Simone heb ik leren kennen tijdens een presentatie voor opticiens en optometristen. Tijdens de eerste maanden van onze samenwerking viel direct op dat Simone zowel vakinhoudelijk als organisatorisch zeer sterk staat. Een groeiend bedrijf vereist flexibiliteit en vindingrijkheid en dat is precies wat je van Simone kan verwachten. Zij is rechtdoorzee, een doorzetter en een aanwinst voor elk bedrijf. 
drs. A.M.A. Al Dulaimi, oogarts | Eigenaar Looks Clinics Oogkliniek