Eigenlijk had ik een hele leuke blog klaarstaan omdat ik veel leuke en nieuwe dingen te vertellen had maar door de Corona crisis is daar het e.a.in gewijzigd. Wat een heftige tijd waarin we terecht zijn gekomen, ja corona treft iedereen. Van de opticien in het dorp tot grote multinationals, MKB en ZZP’ers. Als ZZP kan ik zeggen dat het ook mij raakt. Ik had een hele leuke nieuwe opdracht die helaas gecanceld is, maar gelukkig heb ik nog een aantal leuke opdrachten waar ik met veel plezier voor werk.

Ik ben zo blij dat ik met mensen werk in deze onzekere tijd die vertrouwen in mij hebben en die mij als volwaardige partner zien. Zo langzamerhand kom ik er steeds meer achter waar mijn passie ligt en wat ik leuk vind om te doen qua werkzaamheden.

Een van die werkzaamheden zijn evenementen organiseren, iets waar ik 2 jaar geleden nooit over na had gedacht. Afgelopen jaar heb ik een aantal evenementen mogen organiseren in verschillende settings.  Ik hoop in de komende jaren hier ook meer mee te gaan doen (na de coronacrisis)

Daarnaast heb ik de keuze gemaakt om samen te gaan werken met een opdrachtgever niet uit de optiekwereld, ja spannend maar, wel een hele leuke en mooie uitdaging. In mijn volgende blog zal ik hier meer over vertellen.

In 2020 heb ik een aantal OPTIEKadviseurs Ondernemers Groeiscans (www.optiekadviseurs.nl/groeiscan) gedaan waar elke keer weer verrassende dingen uitkomen voor mij maar zeker ook voor de optiek ondernemer. Ik ben dankbaar dat ik deze groeiscan mag aanbieden en hoop hier komende jaren nog veel ondernemers mee te kunnen helpen.

Samen met MeyeMedia hebben wij een aantal klanten waar we de gehele marketing voor doen. Dit doen wij met een gedegen marketing jaarplanning zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook met deze dienst hoop ik nog een aantal ondernemers te kunnen ondersteunen.

Wat nieuw voor mij is de wereld van verzekerde zorg, super interessant. Jong bedrijf met heel veel potentie en ideeën. Ik ben blij en dankbaar dat ik de kans hebt gekregen om deel uit te maken van dit leuke team (in mijn blog van mei zal ik hier meer over vertellen)

In deze moeilijke tijd heeft u misschien behoefte aan meer structuur in uw bedrijfsvoering. Of vraagt u zich af hoe kan ik juist nu verbinding houden met mijn klanten. Er zijn veel mogelijkheden waarbij ik u zou kunnen helpen.

Neem gerust vrijblijvend contact op simone@va-office.nl of 06 – 51 05 59 32

Ik wens iedereen veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd, en het allerbelangrijkste blijf gezond!

Liefs

#staystrong #blijfbinnen #corona #covid19

 

Laat een reactie achter